Szálláshely

Szobáink

Vendégeink kényelmét szolgálja az ingyenes parkoló, internet hozzáférés ( WIFI ), otthonosan berendezett társalgó. Minden szobánk klímával, füdőszobával és TV-vel felszerelt.

Visszajelzések

Forgács Eszter

"A szállásadók nagyon kedvesek, segítőkészek és cseppet sem tolakodóak! A tisztaság kifogástalan, kérésre bármikor kitakarítják a szobát!4 éjszakát töltöttünk el 2 kisgyermekkel és nagyon meg voltunk elégedve! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, ha legközelebb Debrecenbe járunk biztos, hogy itt fogunk megszállni!"

Barátok

"A személyzet/tulajdonosok kedvesek, barátságosak. 2 főből álló baráti társasággal mentünk szórakozás (koncert) céljából, és valóban nem gond, ha hajnalban érsz vissza!"

Vendéglátók

Vendéglátóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, mind az étterem, mind a szálláshely szolgáltatás területén. Célunk nem volt más, mint egy otthonosan kialakított panzió felépítése.

Számunkra fontos, hogyha már vendégeinknek idegen helyen kell álomra hajtani fejüket, akkor olyan helyen tehessék ezt meg, amely az otthonuk hangulatát idézi. Örömmel tölt el bennünket, ha reggel, távozásnál pozitív visszajelzést kapunk.